Herbafast Beauty & Slim paket 30 dana

Herbafast Beauty & Slim paket 30 dana

Proizvođač: Abela

€ 61,19

Tvoj rezultat te čeka ovdje!

Kreirali smo kombinaciju proizvoda za MAKSIMALAN rezultat. Herbafast Beauty and Slim paket je namijenjen svima vama koji želite ojačati svoje zdravlje i imunitet, izbaciti toksine i višak nakupljene tekućine u organizmu i doprinijeti vitkoj liniji. Ova kombinacija odgovara svakome tko se želi riješiti viška kilograma i upornog efekta „narančine kore“.

Herbafast Beauty and Slim paket sadrži sljedeće proizvode:

  • 1x Herbafast Detox
  • 2x Herbafast Lady
  • 2x Herbafast Fiber

PRVIH 10 DANA
ZA DOBAR START
Prvih 10 dana, pije se Herbafast Detox, jedna tableta ujutro, uz povećani unos vode. Detox doprinosi eliminaciji toksina i nakupljene vode iz organizma, a pored toga smanjuje vidljivost efekta „narančine kore“.

SLJEDEĆIH 20 DANA
JA TO MOGU
Sljedećih 20 dana, pije se Herbafast Lady i Herbafast Fiber, Lady ujutro pola sata prije jela, a Fiber razmutite u čaši vode, pola sata prije ručka ili večere, ovisi o tome koji vam je obrok obilniji. Herbafast Lady ubrzava metabolizam i sagorijeva mast s kritičnih područja.

Šifra artikla: 0100014200 Dodaj u košaricu

Kategorije: Mršavljenje, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.