iWhite Superior Set za izbjeljivanje zubi 10 kom

iWhite Superior Set za izbjeljivanje zubi 10 kom

Proizvođač:

€ 35,00

iWhite Superior Whitening komplet pokreće nova i jedinstvena tehnologija izbjeljivanja zubi koja trenutno izbjeljuje zube do 8 nijansi i jača ih. Profesionalni kućni tretman jednostavan je za primjenu i korištenje. iWhite udlage za jednokratnu upotrebu tanke su i fleksibilne kako bi se osigurala maksimalna udobnost i učinkovitost. iWhite udlage sadrže novi, moćni gel za izbjeljivanje prožet sodom bikarbonom i mineralima za izbjeljivanje ostavljajući bijeli i blistavi osmijeh. Povrh toga, formula je pojačana kalcijem i ksilitolom, esencijalnim aktivnim tvarima s dokazanom kliničkom evidencijom u jačanju zuba. Samo 20 minuta dnevno s trenutačnim učinkom izbjeljivanja nakon prve primjene, čak i do 8 nijansi bjeljim zubima! Za još nevjerojatnije i optimalnije rezultate koristiti 5 uzastopnih dana.

Kako iWhite Superior izbjeljuje i jača vaše zube?
Djelovanje 1: iWhite tehnologija pojačana je sastojcima za učinkovitost izbjeljivanja:
100% prirodna soda bikarbona: koja je prirodna aktivna tvar za izbjeljivanje zubi, također učinkovita u uklanjanju mrlja i daje vam blistaviji osmijeh. Inovativni prirodni vulkanski mineral, posebno dizajniran za maksimiziranje učinkovitosti izbjeljivanja , siguran je za caklinu.

Djelovanje 2: Budući da zubi stare, također je važno ojačati i poboljšati caklinu kako bi se zaštitila bjelina zubi:
Mikrokristali kalcija: gubitak kalcija zbog starenja utjecat će na boju zubi. Dodavanjem kalcija našem tretmanu za izbjeljivanje potaknuti će se, ojačati i obnoviti caklina.
Micropearl tehnologija omogućuje koncentrirano i ciljano oslobađanje aktivnih tvari što znači da vi odlučujete kada i gdje će se koncentrirane aktivne tvari oslobađati. Prilikom postavljanja udlage i nježnog namještanja na zube, mikrokristali će prsnuti i tek tada se koncentrirane aktivne tvari oslobađaju izravno na caklinu. Ksilitol: važan aktivni sastojak koji jamči dentalnu higijenu. Kako? Sprječava nakupljanje kamenca i razmnožavanje bakterija koje uzrokuju karijes, sprječava oštećenje cakline i može je obnoviti.

Jedinstvena tehnologija izbjeljivanja koja nudi trenutne rezultate izbjeljivanja čak do 8 nijansi bjelje zube.

● snažna formula za izbjeljivanje
● jača vaše zube
● instant rezultati
● klinički dokazani i 100% sigurni sastojci
● do 8 nijansi bjelji zubi.

SASTOJCI: Aqua, hydrated silica, glycerin, sorbitol, peg-40 hydrogenated castor oil, chondrus crispus powder, phthalimidoperoxycaproic acid, zea mays starch, tricalciumphosphate, xylitol, sodium bicarbonate, hydroxyapatite, perlite calcium gluconate, calcium lactate, microcrystalline cellulose, mannitol, citric acid, sodium levulinate, sodium anisate, methyl diisopropyl propionamide, sodium saccharin, xanthan gum, monosodium citrate, pinna copolymer, paraffinum liquidum, hydrogenated lecithin, limonene, c12-15 pareth-3, polysorbate 85, aroma, acrylates/acrylamide copolymer, sodium carbonate, CI 77289.

UPUTE ZA UPOTREBU: 1. Nježno operite zube prije svake primjene.
2. Pobrinite se da su vam ruke čiste i suhe.
3. Izvadite unaprijed napunjenu udlagu iz zapečaćene vrećice i odmah stavite udlagu u usta pazeći da gel bude u kontaktu s površinim zuba. Gornji i donji zubi mogu se izbjeljivati istovremeno.
4. Nježno zatvorite usne nad udlagom i pažljivo zatvorite usta. Oprez: prejaki zagriz može uzrokovati istjecanje viška gela iz udlage i dalje od zubi.
5. Nježno izvadite udlagu nakon 20 minuta i odmah je bacite. Preostali gel sa zubi i desni nježno isperite vodom.

PRIMJENA: Jednom dnevno

MJERE OPREZA I UPOZORENJA: Čuvati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se trudnicama I dojiljama. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 14 godina. Izbjegavajte gutanje gela Izbjeljuje samo prirodne zube. Ne utječe na ispune krunice I ljuskice. Nemojte koristiti proizvod kada nosite aparatić, držač za zube, zubni nakit i / ili piercing. Nemojte koristiti proizvod ako imate problem s desnima. Prekinite upotrebu ako osjetite bol ili pretjeranu osjetljivost; ako je potrebno obratite se svom ljekarniku. Za optimalne rezultate, izbjegavajte konzumaciju kisele hrane I pića kao što su limunada, cola, itd..,kao i duhan, kavu, crno vino i voćni sok te druge tvari za bojanje tijekom perioda tretmana. Preporučujemo posjet stomatologu svakih 6 mjeseca radi zdrave oralne higijene.

PAKIRANJE: 10 x 0,8 gr

Šifra artikla: 0100014238 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega zubi i usne šupljine, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.