iWhite Dark Stains Set za izbjeljivanje zubi 10 kom

iWhite Dark Stains Set za izbjeljivanje zubi 10 kom

Proizvođač:

€ 35,00

Vino, kava, čaj i pušenje, nažalost mogu uzrokovati mrlje na zubima. Naravno, nitko ne želi imati obojene zube, ali za to postoji rješenje. iWhite je razvio jedinstveni komplet za izbjeljivanje: iWhite Dark Stains,revolucionarni gel za izbjeljivanje prožet aktivnim ugljenom. Ovakav način izbjeljivanja trenutačno se bori protiv mrlja od kave, vina, čaja i duhana. S druge strane, sprječava nastanak novih mrlja. Jedinstveni aktivni sastojak neutralizira i uklanja tamne mrlje od kave, čaja, duhana i crnog vina! Inovativna formula temeljena na tehnologiji koja je dokazano sigurna za zube i trenutačno učinkovita. Pruža vam blistav bijeli osmijeh i do 8 nijansi bjelje zube. iWhite udlage za jednokratnu upotrebu tanke su i fleksibilne kako bi se osigurala maksimalna udobnost i učinkovitost.

Kako iWhite uklanja mrlje na zubima?
Djelovanje 1: korištenjem mikrokristala s aktivnim ugljenom, tamne mrlje se hvataju, te se eliminira neugodan zadah, a aktivni ugljen ima jaku fizičku adsorpciju i moć uklanjanja mrlja.

Djelovanje 2: Heksametafosfat će spriječiti pojavu novih mrlja. Stvara se zaštitni sloj na caklini čime se sprječava stvaranje novih mrlja.

Uživati u šalici kave ili čaja, a imati blistav, bijeli osmijeh? Nema više briga zahvaljujući revolucionarnom kompletu za izbjeljivanje koji je također vrlo jednostavan za korištenje što znači: nema pripreme s gelovima ili miješanjem sastojaka i potrebno je samo 20 minuta dnevno!

Jedinstvena tehnologija izbjeljivanja zubi koja nudi trenutne rezultate izbjeljivanja čak do 8 nijansi bjelje zube.

● uklanja mrlje od kave, čaja, duhana i crnog vina
● instant učinak
● sprječava pojavu tamnih mrlja
● klinički dokazano i 100% sigurno za korištenje
● do 8 nijansi bjelji zubi.

SASTOJCI: Aqua, hydrated silica, glycerin, sodium hexametaphosphate, sorbitol, chondrus crispus powder, peg-40 hydrogenated castor oil, aroma, phthalimidoperoxycaproic acid, niannitol, charcoal powder microcrystalline cellulose, diazolidinyl urea, methyl diisopropyl propionamide, hydroxypropyl starch phosphate, acrylates/acrylamide copolymer, paraffinum liquidum, lea mays starch, hydrogenated lecithin, xylitol, vonosodium citrate, xanthan gum pvv/va copolymer, calcium gluconate calcium dilactate, potassium acesulfame, polysorbate 85, c12-15 pareth-3.

PRIMJENA: 1. Nježno operite zube prije svake primjene.
2. Pobrinite se da su vam ruke čiste i suhe.
3. Izvadite unaprijed napunjenu udlagu iz zapečaćene vrećice i odmah stavite udlagu u usta pazeći da gel bude u kontaktu s površinim zuba. Gornji i donji zubi mogu se izbjeljivati istovremeno.
4. Nježno zatvorite usne nad udlagom i pažljivo zatvorite usta. Oprez: prejaki zagriz može uzrokovati istjecanje viška gela iz udlage i dalje od zubi.
5. Nježno izvadite udlagu nakon 20 minuta i odmah je bacite. Preostali gel sa zubi i desni nježno isperite vodom.

Koristite jednom dnevno.

MJERE OPREZA I UPOZORENJA: Čuvati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se trudnicama I dojiljama. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 14 godina. Izbjegavajte gutanje gela. Izbjeljuje samo prirodne zube. Ne utječe na ispune krunice I ljuskice. Nemojte koristiti proizvod kada nosite aparatić, držač za zube, zubni nakit i / ili piercing. Nemojte koristiti proizvod ako imate problem s desnima. Prekinite upotrebu ako osjetite bol ili pretjeranu osjetljivost; ako je potrebno obratite se svom ljekarniku. Za optimalne rezultate, izbjegavajte konzumaciju kisele hrane I pića kao što su limunada, cola, itd..,kao i duhan, kavu, crno vino i voćni sok te druge tvari za bojanje tijekom perioda tretmana. Preporučujemo posjet stomatologu svakih 6 mjeseca radi zdrave oralne higijene.

PAKIRANJE: 10 komada

Šifra artikla: 0100014237 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega zubi i usne šupljine, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.