BioNike Defence Tolerance Lice bez crvenila PROMO PAKET

BioNike Defence Tolerance Lice bez crvenila PROMO PAKET

Proizvođač: BIONIKE

€ 29,50

DEFENCE mousse-pjena nježno čisti kožu i uklanja tragove šminke i nečistoća, a kožu lica nakon primjene čini svježom i podatnom.

DEFENCE TOLERANCE AR lagana krema dizajnirana je za specifične potrebe njege kože s prolaznim i privremenim crvenilom (vrućina obraza, crvenilo nastalo pod utjecajem okoliša, hladnoće, ljute i začinjene hrane, alkoholnih pića i sl.). Krema sadrži patentirani sastojak ROSILESS koji pomaže ublažavanju hiperosjetljivosti kože i poboljšava površinsku mikrocirkulaciju. Krema vraća koži vlažnost, štiti i njeguje, ublažava osjećaj peckanja, žarenja i zatezanja te osigurava dobrobit pojačano osjetljive kože. Njezina fluidna tekstura osigurava lako nanošenje i umirenje nadražaja, čineći kožu mekom i nježnom. Idealna je kao podloga za make-up.

DEFENCE TOLERANCE EYE-CONTOUR krema sadrži patentiranu kombinaciju beta-glukana i L-karnozina koji potiču prirodne obrambene mehanizme kože, umiruju i smanjuju crvenilo osjetljivog područja oko očiju. Osobito je pogodna za osobe koje nose kontaktne leće.

Uporaba:

S nekoliko potisaka istisnuti DEFENCE pjenu na dlan, a zatim nanijeti na mokru kožu i lagano masirati kružnim pokretima. Potom pažljivo isprati mlakom vodom. Koristiti svakodnevno, za temeljitu higijenu osjetljive kože.

Nanijeti DEFENCE TOLERANCE AR kremu ujutro i / ili navečer na prethodno očišćenu kožu i lagano razmazati. Nakon što se krema upije može se nanositi tekući puder.

Nanijeti DEFENCE TOLERANCE EYE-CONTOUR kremu na osjetljivo područje kože oko očiju. Lagano razmazati vrhovima prstiju i ostaviti da se potpuno upije.

Sastojci:

DEFENCE pjena za pranje sadrži ružinu vodicu, ekstrakt kamilice i blage surfaktante. Ružina vodica i ekstrakt kamilice imaju umirujući učinak. Blagi surfaktanti za pranje nježno uklanjaju nečistoće i šminku s lica.

DEFENCE TOLERANCE AR krema sadrži ROSILESS kompleks i patentiranu kombinaciju beta-glukana i L-karnozina. Patentirani sastojak ROSILESS kompleks pomaže ublažavanju hiperosjetljivosti kože, poboljšava površinsku mikrocirkulaciju i smanjuje krhkost kapilara. ROSILESS kompleks se sastoji od niacina, koji smiruje upalu kože i jača kožnu barijeru, te piperonil glukoze, posebnog aktivnog sastojka, koji smanjuje osjetljivost površinskih receptora i jača krvne žile. Patentirana kombinacija beta-glukana i L-karnozina doprinosi smanjenju crvenila i iritacije, suzbija slobodne radikale i štiti od oksidativnog stresa, podržava mehanizme popravljanja epidermisa, pojačavajući prirodnu obranu kože.

DEFENCE TOLERANCE EYE-CONTOUR sadrži patentiranu kombinaciju beta-glukana i L-karnozina, enoksolon, ružinu vodicu i ekstrakt aloje vere. Patentirana kombinacija beta-glukana i L-karnozina doprinosi smanjenju crvenila i iritacije, suzbija slobodne radikale i štiti od oksidativnog stresa, podržava mehanizme popravljanja epidermisa, pojačavajući prirodnu obranu kože. Enoksolon i ružina vodica imaju umirujući učinak. Ekstrakt aloje vere ima hidratizirajuća, umirujuća i zaštitna svojstva.

Proizvodi uopće ne sadrže uobičajene kozmetičke konzervanse niti parfeme ili aromatične spojeve koji mogu biti odgovorni za alergijske reakcije. Proizvodi ne sadrže gluten i njegove derivate.

Šifra artikla: 0100014377 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Osjetljiva koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.