Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Ulje crnog kima 50 kapsula Oleo therapy

Ulje crnog kima 50 kapsula Oleo therapy

Proizvođač: Kemig

€ 16,04

Crni kim (Nigella sativa) se od davnine smatrao lijekom za sve tegobe. 

Rezultati kliničkih studija potvrdili su njegovu djelotvornost i raznolikost ljekovitih učinaka, radi čega je crni kim stekao poseban ugled koji se sve više temelji na znanstvenim dokazima i svakodnevnim potvrdama snažne farmakološke aktivnosti. Njegovo ljekovito djelovanje potaknulo je proizvodnju crnog kima u obliku kapsula.

Kapsule crnog kima koriste se kao jedan od najvrijednijih dodataka prehrani koje nam služe kao pomoć u jačanju otpornosti organizma. Ulje crnog kima dokazano je korisno kao pomoć u regulaciji i osnaživanju imunološkog sustava, osobito kod alergija dok vitamin E sa prisutnim količinama djeluje kao snažan antioksidans čime je djelovanje samih kapsula upotpunjeno.

Kao terapijske doze preporučuje se unos od 3 kapsule dnevno za odraslu osobu koje su sasvim dovoljne za jačanje imunološkog sustava i prevencije sezoni alergija.

Pakiranje se sastoji od 50 kapsula koje su dostatne za dva tjedna konzumacije pri čemu dnevna doza (3 kapsule) sadrži 1500mg ulja crnog kima, 15mg vitamina E (=125% RDA).

Također, kao vrijedan dodatak prehrani, kapsule mogu koristiti i djeca od 3 godine starosti, uzimajući jednu kapsulu dnevno nakon obroka.

Šifra artikla: 99886455

Sadržaj: 50,00 kps

Jedinična cijena: € 0,32 / kps


Kategorije: Alergije, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.