Almagea Sunlove Skin+ , 30 kapsula

Almagea Sunlove Skin+ , 30 kapsula

Proizvođač: Almagea

149,50 kn

Almagea® SUNLOVE +ima sinergijski učinak aktivnih tvari koje štite kožu od štetnih utjecaja sunčevih zraka i priprema kožu za odgovorno izlaganje suncu. Vitamin E i selen pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa odnosno stanja pretjerane produkcije slobodnih radikala.

Ulja sjemenki boreča i argana imaju dugu tradiciju upotrebe u njezi i hidrataciji kože te, baš poput ulja ploda uljane palme, prirodno sadrže vitamin E. Almagea® SUNLOVE +pripravak pruža zaštitu te ujedno hrani kožu iznutra.

Ulje boreča dobiva se iz sjemenki biljke Borago officinaliste sadrži gama-linolensku kiselinu, masnu kiselinu iz skupine omega-6 masnih kiselina, dok je ulje argana proizvod hladnog prešanja sjemenki ploda drveta Argania spinosa. Ulje ploda uljane palme Elaeis guineensiskarakteristično je po bogatom sadržaju tokotrienola i tokoferola, jednog od 8 oblika vitamina E. Astaksantin pripada skupini karotenoida, a riječ je se o crvenom pigmentu koji se prirodno nalazi u različitim živim organizmima u prirodi.

Najbolji prirodni izvor astaksantina je mikroalga Haematococcus pluvialis. Lutein je također predstavnik karotenoida, on je pigment koji daje žutu boju različitom voću i povrću. Vitamin E i selen su mikronutrijenti koje ljudsko tijelo ne može sintetizirati već ih je potrebno unositi hranom ili dodacima prehrani.

 

SASTOJCI

 12 mg prirodne kombinacije karotenoida od čega 6 mg astaksantina

- sadrži tri vrste biljnih ulja: ulje boreča, ulje ploda uljane palme, ulje argana

-  koenzim Q10, lutein, vitamin E i selen

  • Antioksidansi selen i vitamin E doprinose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa

 

PAKIRANJA

Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® kapsula.

Šifra artikla: 99883065 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - Sunce, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.