Matični sok od aronije 270 ml

Matični sok od aronije 270 ml

Proizvođač: Arvita

€ 12,83

Sok za prirodno čišćenje organizma!

ARVITA Aronia sok proizveden je od prvoklasnih svježih plodova aronije. Sto postotni je matični sok i ne sadrži umjetne boje, arome ni konzervanse. Predstavlja idealan izvor prirodnih i vrijednih fitonutrijenata, koji pospješuju regeneraciju organizma. ARVITA Aronia sok pročišćava organizam na prirodan način te ima blagotvorni opći učinak.

Aronia spada u kategoriju supervoća iznimnog nutritivnog sastava s visokim udjelom antioksidansa. Bogata je mineralima i vitaminima: vitamini A, B skupine (B9, B6 i B2), C i E te betakaroten, antocijani i bioflavonoidi. Uz vitamine, tu su i minerali i drugi neophodni elementi, ponajviše kalij, kalcij, željezo, mangan, molibden, jod i fosfor.

Aronia potiče s istočne obale Sjeverne Amerike. Bila je popularna hrana tamošnjih starosjedioca, koji su plodove sušili i konzumirali zimi, a listove i koru koristili za izradu ljekovitih čajeva.

Šifra artikla: 99886134 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,27 l

Jedinična cijena: € 47,52 / l


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.