Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Vichy Neovadiol Magistral 50 ml

Vichy Neovadiol Magistral 50 ml

Proizvođač: Vichy

€ 34,83

HRANJIVI BALZAM ZA GUSTOĆU KOŽE

Za sve žene koje koje imaju zrelu kožu i žele se boriti protiv: pogoršanja gubitka gustoće, povećanja krhkosti i suhoće kože.
San o idealnoj koži postaje stvarnost, čak i za zrelu kožu.

Ova inovacija za obnavljanje gustoće kože je postala moguća zahvaljujući jedinstvenom spoju aktivnih sastojaka: Proteic Gf koji potiče čimbenike rasta, proteine neophodne za strukturalnu obnovu kože, i Pro-Xylane koji ojačava potporna tkiva, spremnike čimbenika rasta.

Kako bi udovoljili potrebama zrele kože , Laboratoriji Vichy su objedinili aktivne sastojke za obnovu tkiva i novu generaciju vitalnih obnavljajućih ulja. Osim što su hranjiva, ova ulja doprinose i rekonstrukciji kože zahvaljujući iznimno bogatom sastavu omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama. Odabrana su zbog svojih njegujućih svojstava: smiruju, obnavljaju, revitaliziraju i štite kožu te joj vraćaju vitalnost.

Hipoalergena formula je ispitana pod dermatološkim nadzorom i obogaćena je termalnom vodom Vichy koja umiruje i jača kožu.Bez parabena.

Nanijeti svakoga jutra i/ili večeri.

Šifra artikla: 99881078

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.