Tigrova mast - bijela, 19 g

Tigrova mast - bijela, 19 g

Proizvođač: Haw Par Corporation

€ 9,95

Proizvod za ublažavanje bolova kod glavobolja posebno kod neuralgija, sinusa, reume, išijasa, sinusa, zglobova, mišića, bolova u leđima, bolova od udaraca, nagnječenja i iščašenja, začepljenja nosa i prehlade, kod sportskih ozljeda, za opuštanje mišića, otklanjanje umora kod premorenosti, artritisa, vrtoglavice, uboda insekata i pospješuje cirkulaciju.

Mast se nanosi na kožu laganim utrljavanjem pri čemu postepeno smanjuje bol, poboljšava cirkulaciju i djeluje protuupalno.

Aktivni sastojci su kamfor, mentol, cajuput ulje i ulje klinčića. Nanosi se na kožu, pojačava prokrvljenost i djeluje analgetski i protuupalno, što dovodi do smanjenja bolova i nelagode u mišićima i zglobovima kod artritisa, reume , bolova u leđima i sl.

Aktivni sastojci tigrove masti šire sitne krvne žilice u području bolova i dovode više krvi na ta mjesta. Povećanje protoka krvi izaziva ugodan osjećaj topline nakon kojeg slijedi osvježavajuća hladnoća. Tigrova mast ubrzava proces ozdravljenja. Povećana temperatura kože i osjećaj topline odvlače pažnju od boli. Lokalni analgetski učinak smanjuje osjećaj boli.

AKTIVNI SASTOJCI TIGROVE MASTI

 

Kamfor ima jak i prodoran miris karakterističan za tigrovu mast. Dovodi do povećane prokrvljenosti kože i anestezije ili obamrlosti perifernih živaca čime se smanjuje bolnost. Tradicionalno se koristi kod reumatizma i uganuća.

Cajuput ulje izaziva osjećaj topline i tradicionalno se koristi kod reumatizma.

Ulje klinčića je vrlo aromatično i djeluje nadražujuće izazivajući lokalnu anesteziju ili bezbolnost, čime pojačava djelovanje ostalih sastojaka.

Mentol je aktivni sastojak ulja metvice sa jakim lokalnim anestetskim učinkom i tradicionalno se koristi u ublažavanju simptoma reumatizma.

Šifra artikla: 99879884 Dodaj u košaricu

Kategorije: Problemi s kostima, zglobovima ili mišićima, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.