Eucerin 5% Urea krema za lice 50 ml

Eucerin 5% Urea krema za lice 50 ml

-30%

Proizvođač: Beiersdorf

125,30 kn 87,71 kn

Eucerin Krema za lice s 5% ureje lagana je i blaga hidratantna krema za svakodnevnu uporabu za suhu do vrlo suhu i zategnutu kožu. Obogaćena urejom i laktatima (dvjema prirodnim tvarima koje vežu vlažnost), trenutno hidratizira suhu kožu lica te ublažava osjećaj napetosti i kožu čini glatkom i podatnom. Hrapavu kožu najčešće uzrokuje nedostatak hidratacije. Eucerin Krema za lice s 5% ureje smanjuje hrapavost i održava potrebnu razinu hidratacije kože. Idealna je podloga za šminku ili za korištenje nakon brijanja.

 

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Djelotvornost Eucerin Kreme za lice s 5% ureje, uz nanošenje dvaput dnevno na unutarnju podlakticu, ispitana je kod 24 osobe sa zdravom kožom. Hidratacija i hrapavost kože procijenjena je na početku, nakon 1 i 2 tjedna tretmana, kao i 3 i 7 dana nakon posljednjeg nanošenja.

 

GLAVNA OTKRIĆA

  • Znatno poboljšana hidratacija kože već u 1. tjednu, u odnosu na netretiranu kožu
  • Hidratacija se postupno smanjivala nakon prekida tretmana 
  • Znatno smanjenje hrapavosti kože već u 1. tjednu, u odnosu na netretiranu kožu
  • Hrapavost kože nije se povećavala tijekom cijelog razdoblja ispitivanja

Nisu primijećene nuspojave

 

SASTOJCI

Aqua, Ureja, Glicerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclomethicone, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Triisostearin, Cetyl Alcohol, Sodium Lactate, Glyceryl Stearate, Benzyl Alcohol, PEG-40 Stearate, Biosaccharide Gum-1, Methylparaben, Mliječna kiselina, Lanolin Alcohol, Phenoxyethanol

Šifra artikla: 99891473 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Suha koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.