Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Vichy Neovadiol Complex noćna krema za sve tipove kože, 50 ml

Vichy Neovadiol Complex noćna krema za sve tipove kože, 50 ml

Proizvođač: Vichy

€ 34,30

Ispunite ponovno Vašu kožu mladošću za gušću kožu, definirane konture lica, blistavost i osjećaj hlađenja nakon nanošenja. 

Za žene koje se bore protiv utjecaja menopauze na kožu i noćnih tegoba povezanih s kožom: gubitka gustoće, volumena, svježine i blistavosti te osjećaja zagrijavanja.

Kreator tkiva: Pro-Xylane

Doziranje ove L'Oréalove patentirane biomimetičke molekule povećano je na 3%, što je 10 puta više no u prethodnim formulama. Njena snaga? Djeluje na sva 3 parametra mladenačkog izgleda kože: kolagene I i III kao izvor čvrstoće i gustoće; sintezu glikozaminoglikana (GAG); smanjenje mrlja putem djelovanja na fibroblaste.  Koža je gušća na svim razinama, vraćaju joj se čvrstoća i punoća, bore su popunjene, a ten je blistaviji i ujednačeniji.                                                               Sastojak koji preoblikuje površinu kože: Hepes

Poznat je zbog svojeg učinka pilinga i djeluje na proteaze, enzime aktivne u procesu prirodnog ljuštenja kože. 

Normalizira eksfolijaciju i potiče staničnu obnovu  te  preoblikuje površinu kože (učinkovito se boreći protiv hrapavosti i naboranosti).

 

Sastojak za punoću kože: glicerin

Glicerin ima sposobnost zadržavanja vode u rožnatom sloju i tako jamči hidrataciju površinskih slojeva kože.

Sastojak koji vraća lipide: Hédione

Ovaj je sastojak derivat jasminične kiseline i povećava prirodnu tvorbu lipida (skvalena, triglicerida i voskova) prisutnih u sebumu kojih nedostaje u menopauzi. 

Zaglađuje kožu, vraća joj osjećaj ugode i elastičnost.

Sastojak umirujućeg djelovanja: Epéruline

Umiruje kožu i smanjuje crvenilo.

 

Sastojak dekongestivnog djelovanja: kofein 

Stimulans koji se bori protiv znakova umora.

Apsolutna svježina: Airlicum & Aquakeeps

Tajna? Aquakeep tehnologija. Aquakeep polimeri mogu apsorbirati veliku količinu vode koja se oslobađa u dodiru s kožom. Tekstura se na koži tijekom nanošenja pretvara u vodu i koži daje dubinski osjećaj svježine. Pojačana je snažnim sastojkom Airlicium kojeg 99% čini zrak i koji ima veliku sposobnost upijanja sebuma i znoja.                                                                                                        

* Nadomjesni kozmetički kompleks.

Hipoalergena formula, ispitano pod dermatološkim nadzorom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje i obnavlja kožu. Bez parabena. 

Šifra artikla: 99853358

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 686,00 / l


Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.