Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Nova Diet Jalestudio, 10x10 ampula

Nova Diet Jalestudio, 10x10 ampula

Proizvođač:

€ 16,55

Jal estudio je dodatak prehrani u obliku ampula, namijenjen osobama mlađe dobi, učenicima i studentima, koji zbog brojnih obveza ili povećane tjelesne aktivnosti, imaju veće nutritivne i energetske potrebe. Zahvaljujući visokoj dozi vitamina B skupine, C vitamina i folne kiseline, Jal estudio može nadoknaditi preporučeni unos tih vitamina, ako je prisutan njihov nedostatak uslijed nepravilne prehrane.

Jal Estudio

Aktivne tvari: svježa matična mliječ 1000mg , sojin lecitin bogat fosfatidilserinom

Matična mliječ je proizvod pčela radilica, vrlo složenog sastava. Osim vode, sadrži visok udio proteina i ugljikohidrata, a u značajnoj količini prisutni su i vitamini B skupine te minerali. Visokokvalitetni sastav matične mliječi upotpunjuju i mnoge biološki aktivne tvari, koje ostvaruju povoljne fiziološke učinke u organizmu. Posjeduje baktericidna svojstva, te djeluje kao prirodni biostimulator, potiče apetit i otpornost organizma.

Lecitin je prirodni emulgator, sastojak soje koji služi kao prirodni izvor vitamina B-kompleksa, kolina i inozitola, a važan za živčani sustav i dobro pamćenje, olakšava metabolizam i probavu masti te osigurava dodatnu energiju. Lecitin djeluje pozitivno na raspoloženje, osigurava bolje pamćenje i ubrzava oporavak organizma, a pokazao se posebno djelotvornim u stanjima stresa.

Jal estudio ampule sadrže i vitamine B skupine (B1, B2, B6, B12), prijeko potrebne za normalno odvijanje metabolizma i proizvodnju energije iz hrane, folnu kiselinu i vitamin C koji pruža antioksidativnu zaštitu.

Uporaba: 

Jednu ampulu popiti dnevno samu ili razrijeđenu u vodi ili soku. Dobro protresti prije upotrebe.

Veličina: 10 x 10 ml

Šifra artikla: 99996628

Kategorije: Imunostimulatori, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.