Soria ekstrakt timijana, 50 ml

Soria ekstrakt timijana, 50 ml

Proizvođač: SoriaNatural

€ 15,10

Soria Natural Timijan (Thymus vulgaris L) je prirodna tinktura od listovaTimijan biološki uzgojene biljke timijan (ili majčina dušica) u obliku peroralnih kapi. Biljka je iz čiste proizvodnje kod koje nisu upotrijebljena nikakva anorganska gnojiva, herbicidi ili pesticidi.

 

Timijan (Thymus vulgaris L):

– djeluje antiinfekcijski

– vrlo učinkovit protiv kašlja

– pospješuje obrambeni sustav tijela

– djeluje kod poteškoća s disanjem, bronhitisa i astme

– obrana protiv prehlade

– uništava bakterije i crijevne gliste

 

Timijan mirisnim cvjetovima privlači rojeve čela i medu daje karakterističan miris. Legenda kaže da je majčina dušica (drugo ime za timijan) bila važan sastojak za čarobno pivo koje je onom koji ga je pio omogućavalo susret s vilama. Smatrao se i afrodizijakom.

 

Timijan je već stoljećima poznata ljekovita biljka koja se sve više upotrebljava za alternativne načine liječenja. Timijan sadržava karminativ koji otklanja vjetrove; spazmolitik koji ublažava grčeve glatkih mišića; antitusik i ekspektorant – prvi umiruje kašalj, a drugi pa olakšava iskašljavanje; baktericidno sredstvo koje ubija infektivne bakterije; anthelmintik koji uništava gliste i trakavice te adstringent koji skuplja površinu tkiva i time ograničava razvoj bolesti i tijek upale ili infekcije odnosno zaustavlja krvarenje.

Šifra artikla: 99849696 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 302,00 / l


Kategorije: Problemi s dišnim putevima, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.