Herbasan MF - 30 kapusla

Herbasan MF - 30 kapusla

Proizvođač: Herba Croatica

€ 10,63

Biljni dodatak prehrani koji doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i pomaže positći kvalitetan i učinkovit san. Herbasan MF sadrži melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san te doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om. Sadrži i vitamin B6 koji doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i jačanju imunološkog sustava . Njihovo blagotvorno djelovanje podupiru i :

Folna kiselina koja doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji  i smanjenju umora i iscprljenosti

Ekstrakt cvijeta kamilice koji se koristi kao protuupalno antialergijsko, antiseptičko i umirućuje sredstvo

Ekstrakt cvijeta metvice koji djeluje kao sredstvo za smirenje i pomaže kod tegoba kao što su dispepsija, nadutost, gastritis i spazmi

Ekstrakt korijena odoljena koji djeluje umirujuće na centralni živčani sustav i koji je idealna pomoć za sve koji osjećaju uznemirenost i nervozu tijekom dana

Pasiflora je biljka  koja pomaže pri najčešćim boljkama modernog života - nervozi i nemiru. Pomaže i kod težih poremećaja kao što su anksioznost, osjećaj tjeskobe, nelagode, straha i panike. Posebno dobro djeluje kod nesanice i buđenja tijekom noći.

UPORABA : 1 kapsula dnevno, po potrebi uz obrok.

SADRŽAJ : 30 kapsula

 

Više informacija na https://www.herba.hr/herbasan-mfsupsup-p1

Šifra artikla: 99848286 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 0,35 / kps


Kategorije: Stres, nesanica i depresija, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.