Vitamin C MF - 30 kapsula

Vitamin C MF - 30 kapsula

Proizvođač: Herba Croatica

€ 9,11

Inovativna formula s mediteranskim faktorom, jača imunitet i prirodni je antioksidans. Sadrži vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

 

Vitamin C MF je dodatak prehrani koji se koristi za jačanje imunološkog sustava i obranu organizma od oksidacijskog stresa. Oksidacijski stres je oksidativno - redukcijski proces kojim dolazi do oštećenja stanica i tkiva zbog djelovanja slobodnih radikala u našem organizmu. Nastala oštećenja mogu narušiti ravnotežu iona, prijenos signala u stanici, utječu na razvoj kardiovaskularnih i infektivnih bolesti, karcinoma, dijabetesa i procesa starenja. Da bi se spriječilo takvo razorno djelovanje slobodnih radikala na ljudski organizam potrebno je svakodnevno unositi preporučene dnevne količine antioksidansa putem hrane.

 

Vitamin C MF u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidansa, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam. Ove posebno odabrane biljke u sebi sadrže bogatstvo spojeva koje im služe za obranu i preživljavanje od nepovoljnih uvjeta mediteranskog podneblja. Mi smo savršenstvo njihove prirodne esencije izdvojili i spremili u malu kapsulu inovativnim procesom liofilizacije kako bi vam na jednostavan način ponudili blagodati Mediterana. Liofilizirane namirnice velike su trajnosti s minimalnim gubitkom biološko aktivnih sastojaka. Pripravci dobiveni liofilizacijom doprinose boljoj iskoristivosti biološko aktivnih tvari iz biljaka te većoj prirodnosti proizvoda.

 

Više informacija na https://www.herba.hr/vitamin-c-mf-supsup-p5

Šifra artikla: 0100000283 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 0,30 / kps


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.