Avene Akerat krema za tijelo 200 ml

Avene Akerat krema za tijelo 200 ml

-25%

Proizvođač: Pierre Fabre

182,03 kn 136,52 kn

kozmetika s posebnom namjenom - za smanjenje i sprječavanje nastanka pretjeranih pločastih naslaga i kožnih zadebljanja (pete, laktovi, koljena, vlasišta), te tvrdokornih žuljeva i grubih natisaka

AKTIVNI SASTOJCI
Avène termalna voda 47%, urea 10%, salicilna kiselina 1,5%, mliječna kiselina 1%svojstva:Akerat Krema za tijelo namijenjena je njezi suhe kože sklone hiperkeratozi, odnosno kad postoje kronične, pretjerano tvrde pločaste naslage na koži i kožna zadebljanja na dijelovima tijela kao što su pete, laktovi, koljena, kod tvrdokornih žuljeva i natisaka. Od prirođenih stanja indikacija za primjenu je i najblaži oblik hiperkeratoze - keratosis pilaris ili tzv. gušćja koža s hrapavom kožom na vanjskim stranama nadlaktica, bedara, a ponekad i glutalne regije.Specifičnost Akerat Kreme za tijelo je u tome što ona sadrži ureu kao ovlaživač i keratolitike, salicilnu i mliječnu kiselinu, koje rješavaju problem ljusaka i kožnih zadebljanja.
NAČIN PRIMJENE
Krema se nanosi 2 puta dnevno na cijelo tijelo kod osoba sa suhom ljuskavom kožom. Korištenje preparata u okluziji poboljšava njegovu učinkovitost.
UPOZORENJE
Samo za vanjsku primjenu. Ne nanositi na oštećena, osjetljiva ili inficirana područja kože (rane, infekcija...).Izbjegavati doticaj kreme s očima. Čuvati izvan dohvata djece.Ne nanositi na kožu djece mlađe od 3 godine.

Šifra artikla: 99951207 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.