Flexomax kapsule, 80 kapsula

Flexomax kapsule, 80 kapsula

Proizvođač: Hamapharm

€ 33,90

Nova generacija proizvoda za zdravlje zglobova, hrskavica i kostiju

FlexoMax je formuliran za održavanje normalne funkcije zglobova. Svaka kapsula sadrži jedinstvenu kombinaciju elemenata, visokodoziranih i potvrđenog djelovanja. Veća je učinkovitost u odnosu na svaki element zasebno, bez rizika od nastanka neželjenih nuspojava.

 

Glukozamin  (1500 mg)* je važna strukturna komponenta zglobnog tkiva. Hondrociti u zglobovima koriste glukozamin za proizvodnju glikozaminoglikana i glikoproteina.

Kondroitin (200 mg)* je prirodno prisutan u tijelu i važna je komponenta hrskavice, vezivnog tkiva unutar zglobova.

Hijaluronska kiselina (20 mg )* je polisaharid velike molekulske mase i pripada skupini glikozaminoglikana. Starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje.

Vitamin C (200 mg)*  je snažan antioksidans koji je važan za formiranje kolagena te tako i za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Bosvelična kiselina (160 mg)* iz smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) pomaže održavanju normalne funkcije zglobova.

 

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule na dan, najbolje uz obrok.

Šifra artikla: 99875299 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 80,00 kps

Jedinična cijena: € 0,42 / kps


Kategorije: Problemi s kostima, zglobovima ili mišićima, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.