Iiamo string duda varalica s etuiem i vezicom(narančasta)

Iiamo string duda varalica s etuiem i vezicom(narančasta)

Proizvođač: Iiamo

€ 12,87

iiamo string odlikuje više važnih prednosti za roditelje i bebe. Uz odličan dizajn Karima Rashida, ovaj etui/spremnik štiti i pomaže održati dudu iiamo peace higijenski čistom  dok je pohranjena u torbi za bebine potrepštine ili negdje u majčinoj torbi. U situaciji kada beba koristi dudu varalicu etui/spremnik ima fukciju hvataljke koja omogućnava  pričvršćivanja na bebinu odjeću te tada sprječava da duda padne na tlo i štiti od onečišćenja, ispadanja ili gubitka voljene dude varalice – a to je osobito važno za sreću i radost najmilijih kada zavole i stvore naviku korištenja dude koja ih umiruje prije slatkog sna.

 

Spremnik ima silikonski prsten koji omogućuje brzo i jednostavno povezivanje s dudom iiamo peace. Kada se povežu, iiamo peace i iiamo string poprimaju oblik prekrasnog lopoča.

 

iiamo string – etui/spremnik ne sadrži BPA ni druge štetne tvari i može se dezinficirati u proključaloj vodi.

 

Etui/spremnik je bijele boje te u pakiranju s njime dodatno dolazi jedna vezica i duda iiamo peace veličine 0–6 mjeseci prema izabranoj boji.

 

*iiamo peace – dude varalice izrađuju se u pet veselih boja – ljubičasta, plava, zelena, narančasta i roza.

 

Pakiranje sadrži:

1 dudu varalicu iiamo peace veličine 0-6mj.

1 iiamo vezicu sa kopčom koja služi i kao etui za dudu

Šifra artikla: 0100000962 Dodaj u košaricu

Kategorije: Dude varalice, Za najmlađe


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.