Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Ducray Creastim losion za kosu 2 x 30 ml

Ducray Creastim losion za kosu 2 x 30 ml

Proizvođač: Pierre Fabre

€ 48,94

Sastav: Kreatin, tetrapeptid i vitamini B5, B6 i B8.

Povremeno ispadanje kose se općenito javlja kod žena i uzrokovano je čimbenicima kao što su stres, razdoblje nakon poroda, promjena godišnjih doba, prateći lijekovi ili emocionalni šok. Creastim losion predstavlja posebno prilagođen odgovor na povremeno ispadanje kose. Zahvaljujući laganoj teksturi, losion se optimalno raspoređuje po kosi, ne masteći ju. Nakon prvih nekoliko primjena kosa postaje jača i njena vitalnost i volumen se pojačavaju. Zbog toga što sadrži formulu vrlo visoke podnošljivosti, ovaj losion je prilagođen i za najosjetljivija vlasišta. Rezultati su vidljivi već nakon mjesec dana.

Uporaba: Nanijeti 10 raspršivanja tri puta tjedno na suho vlasište. Umasirati temeljito kako bi se pospješila apsorpciju losiona. Ne ispirati. Ne šamponirati kosu dva sata nakon primjene losiona. Ovaj tretman treba se provoditi najmanje dva mjeseca. Jedna kutija dovoljna je za dva mjeseca uporabe, što je potpuni tretman.

Posebne mjere opreza: Ne raspršujte u oči. Ne udišite. Koristite u dobro prozračenim prostorijama. Nemojte progutati. Samo za vanjsku uporabu. Ne koristiti na djeci i mladima.

Veličina: 2x30 ml

Šifra artikla: 99873295

Kategorije: Preparati za kosu, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.