Avene Cleanance emulzija za zaštitu od sunca SPF 30 50ml

Avene Cleanance emulzija za zaštitu od sunca SPF 30 50ml

-30%

Proizvođač: Pierre Fabre

156,01 kn 109,21 kn

SVOJSTVA
Cleanance emulzija za zaštitu od sunce SPF 30 pruža visoku UVA i UVB zaštitu posebno prilagođenu koži s akne. Važno je da sprječava „rebound-efekt“ nakon izlaganja suncu, odnosno pogoršanje i pojavu upalnih promjena uslijed djelovanja UV zračenja . Ne ostavlja tragove na koži i daje mat učinak.Sadrži kombinaciju mineralne, kemijske i organske zaštite uz dodatak antioksidansa Pre-Tokoferila.Ekstrakt koštice bundeve i cink glukonat sastojci su koji su zajednički svim Cleanance proizvodima a sprječavaju navedni „rebound-efekt“ i čine razliku ovog proizvoda prema ostalim Avène sun proizvodima za zaštitu od sunca.
NAČIN PRIMJENE
Cleanance emulzija za zaštitu od sunce SPF 30 pakirana je u posebnoj tubi s dozirajućom pumpicom. Za ravnomjerno nanošenje emulzije i kako bi ona u svojoj količini bila učinkovita potrebno je 7 potisaka emulzije za područje lica i dekoltea.

Šifra artikla: 99957384 Dodaj u košaricu

Kategorije: Preparati sa zaštitnim faktorom, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.