Vichy Ideal soleil pjena za djecu SPF50 150ml

Vichy Ideal soleil pjena za djecu SPF50  150ml

Proizvođač: Vichy

143,31 kn

Vichy Capital Soleil super pjena za djecu F 50+ – iznimno važna i učinkovita zaštita: patentirani sustav filtera protiv UVB i kratkih UVA-zraka uz visoku vodootpornost za ubrzani dječji tempo. Najzabavnija Vichyjeva tekstura: prozračna poput kreme, obojena poput sladoleda, mirisna poput bombona kako bi u djeci probudila želju da se zaštite kao i odrasli. Boja breskve korisna je i zaigrana u isto vrijeme, jer su zaboravljene zone uočljivije, a jednoliko nanošenje  jednako je važno za zaštitu kao i sami filteri. Najnježnija formula od svih: nježna, bez parabena, hipoalergena, ispitana pod nadzorom pedijatara, čuva nježnu i osjetljivu kožu najmlađih.

Njena hipoalergena formula BEZ PARABENA ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Obogaćena je termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu.

Koža je zaštićena od opeklina i budućih oštećenja.

Hidratantna i nježna tekstura brzo se upija i iznimno je vodootoporna. Miriše na tropsko voće i boje je voćnog soka, lagana poput pjene, nanosi se lako, u igri i brzo.

Upotreba: Nanesite dječju  super pjenu neposredno prije izlaganja suncu. Nanosite često i bogato, naročito nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom.

Šifra artikla: 99873837 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.