Eucerin 10% urea losion za tijelo 400ml

Eucerin 10% urea losion za tijelo 400ml

Proizvođač: Beiersdorf

€ 36,79

Intenzivna njega i olakšanje za suhu, hrapavu i zategnutu kožu. Lako upijajući losion duboko hidratizira i umiruje napuklu, perutavu i izrazito suhu kožu sklonu svrbežu. Eucerin Complete Repair losion s 10% ureje sadržava jedinstvenu i visoko učinkovitu kombinaciju prirodnih tvari koje se bore protiv višestrukih čimbenika zbog kojih koža postaje suha: ureju, ceramid-3 i gluko-glicerol. Ureja i prirodni čimbenici zadržavanja vlage (laktati, aminokiseline, soli, šećeri) vežu vlažnost kako bi hidratizirali gornje slojeve kože. Ceramid-3 jača prirodnu barijeru kože i sprječava gubitak vlažnosti zbog isparavanja te sprječava prodiranje alergena koji mogu prouzročiti upalu i svrbež. Gluko-glicerol obnavlja prirodnu mrežu kože za distribuciju vlažnosti u dubljim slojevima i time poboljšava protok vlažnosti prema vanjskim slojevima, osiguravajući dugotrajnu hidrataciju. Losion nema dodane mirise i boje.

NAČIN PRIMJENE:
Očistite i osušite kožu prije nanošenja. Nježno umasirajte losion u kožu dok se u potpunosti ne upije. Nanesite losion onoliko često koliko je potrebno.

PAKIRANJE: 400 ml

Šifra artikla: 99889500 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,40 l

Jedinična cijena: € 91,98 / l


Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.