Eucerin SUN Oil Control Dry Touch gel-krema SPF50+ 50ml

Eucerin SUN Oil Control Dry Touch gel-krema SPF50+ 50ml

-30%

Proizvođač: Beiersdorf

€ 28,41 € 19,89

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 50+ dnevna je krema za zaštitu od sunca s vrlo visokim zaštitnim faktorom koja je posebno formulirana za masnu kožu lica sklonu aknama. Pruža kombinaciju izvanredne fotozaštite od oštećenja kože uzrokovanih suncem i aktivnog rješenja za poboljšanje stanja kože.

Prije svega, njezin visokoučinkovit i fotostabilan UVA/UVB sustav filtara, usklađen sa zahtjevima udruženja Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa), pruža pouzdanu zaštitu.

Zatim, kombinacija licochalcona A i gliciretinične kiseline pruža biološku zaštitu stanica. Licochalcon A snažan je, prirodan antioksidans koji štiti stanice lica od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima, dok gliciretinična kiselinaštiti DNK tako da podupire zaštitu DNK i mehanizme popravljanja oštećenja same kože.

Na koncu, njezina posebno razvijena tehnologija za kontrolu masnoće bavi se specifičnim potrebama masne kože i kože sklone aknama. Formula s L-karnitinom koji regulira lučenje sebuma i kombinacijom triju matirajućih pigmenata koji upijaju lipide ostavlja trenutačan i dugotrajan suhi mat izgled na koži, čak i u područjima s toplom i vlažnom klimom.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 50+ nije komedogena, ne sadrži mirise i parabene te je idealna podloga za make-up.

Šifra artikla: 99862145 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 568,20 / l


Kategorije: Preparati sa zaštitnim faktorom, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.