Eucerin SUN anti age fluid SPF50 50 ml

Eucerin SUN anti age fluid SPF50 50 ml

-30%

Proizvođač: Beiersdorf

€ 26,39 € 18,47

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 50 je krema s visokim faktorom za zaštitu kože lica od sunca pogodna za sve tipove kože. Pored toga što štiti od opeklina i oštećenja uvjetovanih djelovanjem sunca, vidljivo umanjuje znakove fotostarenja. Formula kombinira dvije najnovije tehnologije osiguravajući superiornu foto zaštitu od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, poput staračkih pjega, i intenzivnu hidrataciju kako bi vidljivo smanjila nastanak bora na licu i dekolteu.Stvorena posebno za kožu lica, formula pruža širokospektarnu UVA i UVB zaštitu, biološku zaštitu stanica, i anti-age sastojak hijaluronsku kiselinu. Biološka zaštita stanica proizlazi iz kombinacije antioksidanske gliciretinične kiseline koja podržava mehanizme kože za DNK zaštitu i obnovu, te licochalcona A, moćnog antioksidansa koji kožu štiti od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Kako bi umanjila pojavu bora i finih linija, formula sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline - nisko i visoko molekularnu - koja učinkovito i intenzivno hidratira kožu lica.Njezin visoko učinkovit fotostabilan UVA/UVB sustav filtera usklađen je sa sa zahtjevima EU i Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 50 ima ugodnu, laganu teksturu, brzo se upija i ostavlja mat učinak.

Šifra artikla: 99851200 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 527,80 / l


Kategorije: Preparati sa zaštitnim faktorom, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.