Avene dezodorans za osjetljivu kožu 30 ml

Avene dezodorans za osjetljivu kožu 30 ml

Proizvođač: Pierre Fabre

103,95 kn

AKTIVNI SASTOJCI
Avène termalna voda, Deolit (pentilen-glikol i dimetil-fenilpropanol), kompleks koji upija mirise (cink-ricinoleat, lizin i propilen-glikol), Spherulites®
SVOJSTVA
Avène Deodorant za osjetljivu kožu osigurava dnevnu deodorantnu njegu osjetljive kože i sprječava razvoj neugodnih mirisa. Riječ je o deodorantu u pravom smislu te riječi, čija je formula bogata termalnom vodom Avène koja umiruje kožu i djeluje protuiritacijski. Osnovni sastojak, deolit, čine pentilen-glikol i dimetil-fenilpropanol, sastojci koji djeluju na bakteriju Corynebacterium xerosis i sprječavaju razgradnju sastojaka znoja pa tako i nastanak neugodnih mirisa. U tome im pomaže kompleks koji upija mirise, a čine ga cink-ricinoleat, lizin i propilen-glikol. Uz to što je jednim dijelom samostalan, deolit je organiziran i u kompleks pod nazivom Spherulites®. Riječ je o lamelarnoj strukturi organiziranoj poput ovojnica luka, u kojoj se nalaze naizmjenični slojevi deolita i vode, što nakon nanošenja na kožu osigurava dugotrajno i postupno oslobađanje deolita i omogućuje produljeni učinak. Bez alkohola je, konzervansa i aluminijevih soli, pa ne ostavlja trag na odjeći.
NAČIN PRIMJENE
Nanijeti na čistu kožu pazuha. Kod izrazito jakog znojenja i za jako vrućih dana Avène deodorant za osjetljivu kožu potrebno je nanositi i nekoliko puta dnevno jer ga prejako znojenje može isprati s kože.

Šifra artikla: 99948771 Dodaj u košaricu

Kategorije: Dezodoransi, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: info@ljekarna-marusic.hr ili telefonu: 01 / 244 66 60.