Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Solgar Multi-nutrient 60 tableta

Solgar Multi-nutrient 60 tableta

Proizvođač: Solgar

€ 42,64

Najkompleksnija multivitaminska formula s preko 50 aktivnih sastojaka čiju osnovu čine vitamini, kelirani minerali, antioksidansi, fitonutrijenti (alge, sikavica, korijen đumbira, prah češnjaka, plod ljute paprike, zob, pektin... biljni enzimi i nezasićene masne kiseline.Pojedini dijelovi B-kompleksa kao što su vitamini B6, B12 i folna kiselina uz minerale selen, cink, željezo te vitamine D, C i A pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava.Selen, cink, vitamini B2, C i E pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.Pojedini sastojci proizvoda kao što su vitamini B2, B3, B6, B12, folna kiselina, magnezij, vitamin C i željezo pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti.Cink pridonosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu.Multi-Nutrient Formula sadrži i prah korijena sibirskog ginsenga koji pridonosi fizičkom i mentalnom blagostanju te kognitivnim i mentalnim sposobnostima.

Pogodno za vegane.Proizvod ne sadrži kvasac, soju niti mliječne proizvode te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja.

Šifra artikla: 0100000350

Sadržaj: 60,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,71 / tbl


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.