Otosan tuljac za higijenu uha 2 komada

Otosan tuljac za higijenu uha 2 komada

Proizvođač:

€ 7,55

Tuljac za higijenu uha pospješuje prirodni obrambeni mehanizam uha te sprječava nakupljanje suvišne ušne masti koja može uzrokovati zujanje, pištanje i druge neugodne zvukove unutar uha, neizjednačen tlak u ušima, smanjenje kvalitete sluha, kao i osjećaj začepljenosti u ušima.
Toplina koja se oslobađa izgaranjem OTOSAN® tuljca nježno penetrira u slušni kanal, omekšavajući ušnu mast, zahvaljujući parama propolisa, pojačava prirodnu obranu uha. Toplina stimulira akupunkturne točke i potiče cirkulaciju krvi, stvarajući osjećaj ugode i opuštenosti.
Oslobođena toplina stvara podtlak unutar uha i uzlazni USIS u bazi tuljca. Taj efekt kamina, poznat u fizici kao “Venturijev efekt”, omogućuje uklanjanje nečistoće, ostataka vode i ostalih naslaga iz slušnog kanala. Izjednačava tlak u ušima nakon ronjenja, leta avionom ili boravka u planinama.

Šifra artikla: 0100000254 Dodaj u košaricu

Kategorije: Uho, grlo i nos, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.