NovExpert tonik s hijaluronskom kiselinom 100ml

NovExpert tonik s hijaluronskom kiselinom 100ml

Proizvođač: Novexpert

€ 24,98

Novexpert je liniju s hijaluronskom kiselinom oplemenio i s Tonik vodicom u spreju! Tonik vodica u spreju s aktivnim sastojcima protiv starenja kože koristi se za osvježenje i kao fiksator šminke. Masni i kombinirani tip kože uživat će u ovoj laganoj teksturi u obliku mikroniziranih kapljica, dok će suha koža imati koristi jer će biti obogaćena hijaluronskom kiselinom. Raspršivač održava besprijekornu higijenu te osigurava praktičnu, štedljivu primjenu bez uporabe blazinica. Višenamjenski proizvod razvijen je za svakodnevno korištenje.

SASTOJCI: Aqua (Water)°, Butylene Glycol°, Parfum (Fragrance)°, Lactobacillus Ferment°, Sodium Hyaluronate°, Ribose°, Aloe Barbadensis Leaf Juice*°, Adenosine°, Phytic Acid°, Sodium Citrate°, Citric Acid°, Glycerin°

* sastojci iz organskog uzgoja.
° 100% sastojaka je prirodnog podrijetla.

20% ukupnih sastojaka je iz organskog uzgoja.

Ekološka i organska kozmetika ECOCERT Greenlife certifikat prema ECOCERT standardu dostupan na http://cosmetiques.ecocert.com.

Popisi sastojaka korištenih u sastavu proizvoda Novexpert redovito se ažuriraju. Prije upotrebe proizvoda, pročitajte popis sastojaka na ambalaži kako biste provjerili jesu li sastojci prikladni za vašu upotrebu.

Držite 30 cm udaljeno od lica, zatvorite oči i prskajte 2 do 3 puta dok ne nanesete na cijelo lice. Ostavite da djeluje 10 sekundi, a zatim lagano osušite. Nakon uklanjanja šminke i čišćenja lica, prije nanošenja njege, za fiksiranje šminke ili za osvježenje kože.

Idealna za korištenje na jakim vrućinama ili kada vas čeka teško jutro. Stavite vodicu u hladnjak da postigne trenutni učinak svježine.

Šifra artikla: 0100001377 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,10 l

Jedinična cijena: € 249,80 / l


Kategorije: Njega lica - Suha koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.