Yasenka skinage collagen advanced 500 ml

Yasenka skinage collagen advanced 500 ml

-30%

Proizvođač: Yasenka

€ 25,00 € 17,50

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

 

 

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u našem tijelu i glavna proteinska komponenta kože, kostiju i vezivnog tkiva. Kolagen daje čvrstoću i stabilnost tkivu, a osnovna karakteristika njegovih vlakana je fleksibilnost. Također je bitan za vezanje vode u tkivima.

Ljudski organizam sam sintetizira kolagen koji je uvijek potreban zbog rasta i zamjene istrošenih tkiva, zacjeljivanja i obnove ozlijeđenog tkiva. Starenjem tijelo postepeno gubi kapacitet obnove pa se tako u mladosti gubitak kolagena brzo nadomjesti, ali s godinama je gubitak sve veći te se računa da nakon 25. godine tijelo gubi 1,5% kolagena godišnje. Gubitak kolagena utječe na cijelo tijelo, a posebno na kožu i kosu – pojavljuju se bore, koža postaje suha, a kosa krhka i bez sjaja.

Skinage collagen advanced sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena za koji je klinički dokazano da kroz osam tjedana uzimanja smanjuje pojavu bora i pozitivno utječe na zategnutost kože.

Šifra artikla: 0100001364 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,50 l

Jedinična cijena: € 50,00 / l


Kategorije: Pripravci za jačanje kose, noktiju i za kožu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.