Hauschka ružina krema 30ml

Hauschka ružina krema 30ml

Proizvođač: Hauschka

€ 24,54

Ružina krema pravi je klasik kozmetike Dr. Hauschka. Njeguje i štiti normalnu, suhu i osjetljivu kožu te kožu sklonu crvenilu i vidljivim kapilarama. Kvalitetni ekstrakti cvjetova plemenite ruže i plodova divlje ruže harmoniziraju i jačaju strukturu kože. Shea maslac, vosak ruže i ulje avokada štite od isušivanja. Kompozicija s ljekovitim biljkama ružom, sljezom i gospinom travom jača kožu i potiče njezinu vlastitu snagu. Ružina krema uspostavlja ravnotežu između masnoće i vlažnosti kože. Ružina krema pruža koži njegu koja objedinjuje snagu i nježnost ruže.

Stanje kože

Za suhu i osjetljivu kožu, kožu sklonu crvenilu i zrelu kožu.

 

Nakon jutarnjeg čišćenja i toniziranja kože, kremom za čišćenje i tonikom za lice, ravnomjerno nanesite kremu na lice i vrat. Navečer preporučujemo tonik za lice ili revitalizirajuću noćnu njegu kao bezmasnu noćnu njegu. Za zrelu kože prikladna je i dodatna Dr. Hauschka regenerativna njega.

Šifra artikla: 99992064 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Suha koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.