Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Eucerin PH5 krema za lice 75 ml

Eucerin PH5 krema za lice 75 ml

Proizvođač: Beiersdorf

€ 13,01

 Eucerin pH5 krema je blaga, ali učinkovita krema za tijelo i lice koja aktivira prirodne obrambene mehanizme kože. Sadržava pH5 enzimsku zaštitu, koja klinički dokazano aktivira djelovanje prirodnih enzima u koži.
Jačanjem prirodne obrane kože iznutra, ova jedinstvena formula pomaže u vraćanju prirodne razine pH, podržava obnavljanje kože i jača sposobnost kože za skladištenje vlažnosti čak do 24 sata. Također dokazano sprječava prodiranje 90% peludi kroz kožu te je stoga pogodna za uporabu na koži sklonoj alergijama. Aktivni sastojci u kremi su dekspantenol,glicerin i pH5 citratni pufer. Dekspantenol pospješuje obnavljanje i zacjeljivanje kože. Glicerin pomaže u privlačenju vode i njezinu zadržavanju u koži, to ga čini djelotvornim hidratantnim preparatom, jer zaglađuje suhu kožu i pruža dugotrajnu zaštitu i njegu. pH5 citratni pufer pomaže u vraćanju i stabilizaciji prirodne pH vrijednosti kože, potiče aktivaciju enzima te štiti od iritacija.

Krema je pH neutralna za kožu.

NAČIN PRIMJENE: Nanijeti tanki sloj kreme i umasirati u kožu.

PAKIRANJE: Eucerin pH5 krema 75 ml.+ EUCERIN PH5 SINDET 100G.GRATIS

Šifra artikla: 0100001499

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.