Intimina Lily compact menstrualna čašica vel-A

Intimina Lily compact menstrualna čašica vel-A

Proizvođač: LELO

€ 27,00

Čašice doprinose i značajnom povećanju osjećaja samopouzdanja i udobnosti, posebice u kontekstu vježbanja i rekreacije tijekom ciklusa, ali i poboljšanja seksualnog života i sna tijekom ciklusa. 

Ova je silikonska čašica izuzetno meka, a velika prednost je što je sklopiva.
Lily Cup Compact je čašica napravljena od mekog medicinskog silikona zbog čega se lako umeće te je tijekom nošenja ni ne osjećate. Dolazi u dvije veličine: A i B. Veličina A je namijenjena ženama koje nisu rodile ili su rodile carskim rezom, dok je ona veličine B namijenjena ženama koje su rodile prirodnim putem i/ili imaju oslabljene mišiće zdjelice. Lily Cup Compact je idealna za žene koje imaju umjerena do manje obilna krvarenja, dok se za umjerena do obilna krvarenja preporučuje čašica Lily Cup.

  • Budući da je menstruacija posebno osjetljivo razdoblje u mjesecu za svaku ženu, važno je da je odabrani proizvod u skladu s najvišim standardima u higijeni.
  • Za razliku od uložaka i tampona, menstrualne čašice Intimina Lily Cup u potpunosti su izrađene od medicinskog silikona, što znači da su udobne, fleksibilne i da ne nadražuju sluznicu.

NAČIN UPOTREBE:Čašice se postavljaju u rodnicu gdje sakupljaju menstrualnu krv, za razliku od uobičajenih higijenskih proizvoda koji je upijaju.

  • Proizvođač menstrualnih čašica Lily Cup, tvrtka Intimina, provela je anketu na 1500 korisnica koje su potvrdile da korištenje čašice smanjuje osjećaj suhoće, neugodne mirise, ali i grčeve tijekom menstruacije. 
  • Mogu se koristiti i do 12 sati, a za ponovno korištenje jednostavno ih operite u vrućoj vodi.
  • Mogućnost višekratne upotrebe i sveukupno trajanje čašice od deset godina znači da nemate uobičajeni mjesečni trošak za tampone ili uloške, ali i da uporabom menstrualnih čašica Intimina Lily Cup štitite okoliš. 

PAKIRANJE: Veličina A: 20 ml.(za žene koje nisu rodile ili su rodile carskim rezom).

Šifra artikla: 0100001523 Dodaj u košaricu

Kategorije: Pomagala - žensko zdravlje, Trudnice, dojilje i žensko zdravlje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.