Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Broccoli kapsule 100x400 mg

Broccoli kapsule 100x400 mg

Proizvođač: Phytocaps

116,79 kn

Broccoli Phytocaps dobivene su iz organskog uzgoja klica visoke biološke vrijednosti pomoću posebnog tehnološkog postupka.Sadrže:

sulforafan,
indol karbinol,
antioksidanse i
balastne tvari
Navedene supstance povećavaju otpornost prema malignim oboljenjima.Broccoli kapsule utječu na povečanje aktivnosti zaštitnih enzima, osobito quinone reductase, zbog svog važnog sastojka-sulforafana-što potvrđuju i istraživanja dr. Paula Talalaya sa John Hopkins School of Medicine.

Preporučuju se kao nutricionistički dodatak u preventivi malignih oboljenja, osobito u rizičnih skupina kao što su pušači i osobe s pojavom malignih oboljenja u obitelji.Broccoli Phytocaps sadrže antioksidanse za koje je dr. Hartman, sa Sveučilišta u Nebraski, USA, dokazao da djeluju na slobodne radikale-štetne nusprodukte svakodnevnih metaboličkih procesa u tijelu, koji mogu postati faktorom u nastanku raka, artritisa, Alzheimerove bolesti i srčanih oboljenja.Način uporabe: 3 puta dnevno 1-2 kapsule

Šifra artikla: 99905446

Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.