EVA Qu čepići 6 kom

EVA Qu čepići 6 kom

Proizvođač:

€ 8,30

Eva/qu® čepići protiv zatvora ugodna su i učinkovita metoda za brzo i jednostavno rješavanje svih oblika zastoja u pražnjenju stolice. Djeluju isključivo lokalno i ne sadrže sastojke laksativnog učinka, stoga ne uzrokuju nuspojave tipične za laksative (dehidracija, poremećaj ravnoteže elektrolita, kolitis…). Eva/qu® čepići u nekoliko minuta rješavaju problem zatvora. Mogu se koristiti dugoročno za održavanje i obnavljanje „lijenih“ mehanizama pražnjenja stolice, a pogodni su i za trudnice i za dojilje.

U slučaju zatvora prouzročenog blokadom stolice, nužno je lokalno oslobađajuće djelovanje. Čepići Eva/qu® pomiču stolicu koja se zaustavila u ampuli rektuma i daju impuls za njezino brzo izbacivanje.

Čepići Eva/qu® djeluju isključivo lokalno i ne sadrže preparate za čišćenje crijeva koji bi mogli prouzročiti neželjena djelovanja, kao što su: dehidracija, poremećaj ravnoteže elektrolita, upala debelog crijeva i sl.

Eva/qu® čepići ne izazivaju ovisnost, smiju se koristiti dulje vrijeme, odnosno svaki put kad je to potrebno.

Šifra artikla: 99875275 Dodaj u košaricu

Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.