Vagisan dercome femme losion za intimnu njegu 200 ml

Vagisan dercome femme losion za intimnu njegu 200 ml

Proizvođač:

€ 11,43

Problemi u području stidnice mogu utjecati na rodnicu i obrnuto, tako da je važno kožu vanjskog genitalnog područja održavati zdravom. To ponajprije znači što manje remećenje zaštitnog kiselog sloja, tj. ne uklanjanje lipida kože s nje te održavanje kisele pH vrijednosti od oko 5. Ponekad je sve to potrebno kako bi se spriječili štetni utjecaji.

Nedovoljna higijena može pospješiti infekciju, ali pretjerano pranje također može biti štetno za čitavo vulvovaginalno područje.

Vagisan Intimate Wash Lotion posebno je blag losion za pranje vanjskog genitalnog područja. Njegovom primjenom održava se prirodni zaštitni kiseli sloj, a dodatak ekstrakta kamilice umiruje kožu. Uporaba losiona Vagisan Intimate Wash Lotion stoga pomaže u sprečavanju nadraženosti kože i infekcija u intimnoj zoni.

Losion za pranje odlično se podnosi te je tako prikladan za svakodnevnu uporabu za pranje vanjskog genitalnog područja – također i za suhu kožu

  • za sve dobne skupine
  • također i tijekom trudnoće
  • također i tijekom liječenja vaginalnih infekcija

Šifra artikla: 99943929 Dodaj u košaricu

Kategorije: Vaginalni problemi, Trudnice, dojilje i žensko zdravlje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.