Dermalin Eurovita 60 kapsula

Dermalin Eurovita 60 kapsula

Proizvođač: Eurovita

€ 40,00

Dermalin uravnotežuje imunitet kod liječenja psorijaze i ekcema. Sadrži  aktivne biljne  sastojke koji smanjuju djelovanje imunološkog odgovora odgovornog za nastajanje psorijaze. Njeguje i  vlaži kožu kako bi se spriječilo prhutanje.

Sadrži ektrakte mangostina, crnog sezama, gotu kole, guave i izolirane proteine soje koji djeluju sinergijski u smanjenju prekomjernog djelovanja protuupalnog imunološkog odgovora kao uzročnika autoimunih reakcija, a poglavito prekomjernog učinka Th17 imnološkog odgovora koji je u središtu patologije psorijaze i psorijatičnog artritisa.

Osim ovih tvari Dermalin je  obogaćen i drugim potrebnim tvarima, kao što su folna kiselina, gama linoleična kiselina, vitamin A i cink, koji djeluju blagotvorno kod oboljelih od psorijaze.

Prednosti Dermalina

  • Dokazana učinkovitost
  • Bez nuspojava
  • Praktičan za uzimanje na usta
  • Prirodni sastojci

Napomene: Čuvati od dohvata male djece.Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani te zdravom načinu života.Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života! Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Način uporabe: Uzimati 5 kapsula dnevno podijeljeno u tri doze (2 ujutro, 2 u podne i 1 navečer pred obrok) u trajanju od najmanje 8 tjedana.

Sastojci: frakcija pročišćenog proteina sirutke( XP-828L), gama linoleična kiselina, prah ploda forsitije, ekstrakt korijena kineske anđelike, želatina, vitamin E, cink, vitamin B6, punilo:  ulje rižinih mekinja, vitamin A,  folna kiselina, zgušnjivač :kukuruzni škrob, saharoza, selen i antioksidant: BHT.

Doziranje: 2 kapsule 2-3 puta na dan 30 minuta prije obroka ili prije spavanja.

Pakiranje: 60 kapsula.

Šifra artikla: 0100001617 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,67 / kps


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.