Cervann čistač uha

Cervann čistač uha

Proizvođač:

49,70 kn

CERVANN čistač uha je sporogoreći tuljac (tubus) izrađen od prirodnih materijala na osnovu korištenja višestoljetnog iskustva u rješavanju problema higijene uha.CERVANN se koristi kao blagotvorno sredstvo za, prvenstveno, uklanjanje viška cerumena ( ušne masti – voska ) iz uha.
CERVANN je sredstvo za higijenu uha kojim se mogu koristiti osobe svih dobnih skupina.
CERVANN je sredstvo kojim je namoguće oštetiti membranu tympani (bubnjić uha)
CERVANN rješava probleme koji nastaju poremećajem u produkciji cerumena i procesima koji se odvijaju u ušnoj šupljini.
CERVANN djeluje po principu osmoze.To je proces gdje jedna komora (ušna šupljina) povezana s drugom komorom (u našem slučaju CERVANN ) djeluje poprincipu izjednačavanja pritiska u ušnoj šupljini koji se nikad ne postiže.
Topli dim iz tuljca ulazi u ušni kanal,u srednje uho,Eustahijevu tubu,grijući pore,omekšavajući cerumen i smanjujući iritaciju unutar uha.Plamen na vrhu tuljca ( tubusa) stvara vakum koji izvlači i detoksicira začepljeni sustav uha,čisti sinuse i izvlači akumulirane nakupine stare otvdnjele ušne masnoće,listića,kristalizirane proteine,gljivice,bakterije i infekcije u dno tuljca koji se nalazi u ušnoj šupljini prilikom tretmana.

Šifra artikla: 99906436 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.