Imunoalfa tablete 180 kom

Imunoalfa tablete 180 kom

Proizvođač:

€ 27,81

Jer prirodno je najprirodnije

Tablete kozjeg i kobiljeg mlijeka sa dodatkom ljekovitog bilja

SASTOJCI:

-KOZJE MLIJEKO -snažno jača imunitet,suzbija alergije i liječi bronhitis. Ima izrazita antikancerogena svojstva te obiluje kalcijem,fosforom,cinkom,selenom itd..

-KOBILJE MLIJEKO-eliksir zdravlja i antialergen za bolesti dišnih puteva i neurodermitis. Najsličnije majčinom mlijeku ,poznato po anti-age svojstvima protiv bora na koži

-KORIJANDER- čisti organizam od toksina i teških etala,prirodni je lijek za anemiju,smanjuje razinu kolesterola i šećera,normalizira probavu.

-LJEKOVITI ČISTAC-čisti jetru i detoks za cijeli organizam. Otklanja razdražljivost i nemir.

-MATIČNJAK LIST-otklianja zamor od prekomjernog intelektualnog rada,umiruje,djeluje protiv stresa,migrene i depresije e jača pamćenje

-MAJČINA DUŠICA-blagotvorno djeluje na bronhijalnu astmu,antiseptik je,pospješuje iskašljavanje,jača živce te otklanja nesanicu.

-PLAVA VODOPIJA-popravlja raspoloženje,otklanja potištenost i depresiju,jača funkcije jetre i pomaže kod bolesti slezene i dijabetesa djelujući kao diuretik.

Šifra artikla: 0100001743 Dodaj u košaricu

Kategorije: Imunostimulatori, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.