Pranarom Aromaforce sprej za prostor 150 ml

Pranarom Aromaforce sprej za prostor  150 ml

Proizvođač: Pranarom

€ 24,50

Namjena proizvoda: Za dezinfekciju prostora (protiv bakterija, virusa, gljivica, mikroba).  Idealno za vrijeme infekcija za dezinfekciju auta, ureda, stambenog prostora.

Način primjene: Svakodnevno korištenje prema potrebi. Pritiskom na sprej kružiti 5 sekundi unutar prostorije, 2 -3 puta dnevno kako bi dezinficirali prostor od 20m2.

Biocidni pripravak na bazi ALKOHOLA (etanol 72%) s namjenom; za dezinfekciju prostora. Vrsta pripravka; 02 – dezinfekcijsko sredstvo. Formulacija; aerosol u spreju

Napomene: Sprej koristiti u odsutnosti djece od jedne godine starosti, trudnica dojilja te osigurati njihov boravak u prostoriji 30 minuta nakon korištenja spreja.

Upozorenje:  Izbjegavati kontakt s kožom i očima. Oprati ruke nakon primjene raspršivača. Izbjegavati rukovanje od strane trudnica i dojilja. Čuvati izvan dohvata male djece. Ako dođe u dodir s očima odmah isprati s puno vode i zatražiti savjet liječnika. Čuvati daleko od izvora svjetlosti i topline. Ne izlagati temperaturama iznad 50° C.

Ne smije se upotrebljavati za druge svrhe, osim za koje je namjenjen.

Način čuvanja: Čuvati podalje od izvora topline.

Sastojci: označeni na ambalaži, prema INCI nazivima

Proizvođač/Zemlja podrijetla: Pranarom International (Avenue des Artisans 37, 7822 Ghislenghien, Belgium), Belgija

Distributer:  Kemig d.o.o. Donjozelinska 114, 10382 Donja Zelina, Hrvatska, www.kemig.hr, 01/204-3322

Šifra artikla: 0100001666 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 163,33 / l


Kategorije: Eterična ulja, Aromaterapija i homeopatija


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.