D-manoza prah 50 gr

D-manoza prah 50 gr

Proizvođač: Mondopharm

262,00 kn

Prirodna pomoć kod infekcija mjehura, u svijetu prihvaćena kao sredstvo broj 1 u liječenju urinarnih infekcija. Većinu tih infekcija uzrokuje bakterija Echerichia coli koja inače sasvim prirodno živi u crijevima čovjeka. Problemi nastaju kada ona iz gastrointestinalnog trakta dospije u mokraćne kanale. 
Djelovanje D - manoze je vrlo jednostavno - kada se ona koristi bakterije E. coli se, umjesto na stijenku, lijepe na tu jednostavnu molekulu šećera i nakon toga se iz organizma izbacuju mokrenjem. D - manoza ne ubija loše, ali ni dobre bakterije, za razliku od često propisivanih antibiotika. 
Način primjene: 1 čajna žličica (3g) svaka 2-3 sata sa 150 ml vode ili soka (izbjegavati sokove naranče i brusnice) i jednom po noći prva 2 dana, a zatim postepeno smanjivati dozu na svakih 4-5 sati i manje. Nakon svakog uzimanja poželjno je ne piti dodatnu tekućinu i ne urinirati sljedećih sat vremena. Za održavanje kod osoba koje često pate od uro - infekcija poželjno je uzimati 1 čajnu žličicu (3g) prije spavanja. Terapija uglavnom traje 3 dana.

D - manozu slobodno mogu uzimati i trudnice i djeca, uz primjereno doziranje. dijabetičari također mogu konzumirati taj proizvod uz pojačanu kontrolu razine šećera u krvi.

Šifra artikla: 0100000777 Dodaj u košaricu

Kategorije: Problemi s mokraćnim sustavom, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.