Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance krema SPF 50+ 50ml

La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance krema SPF 50+   50ml

Proizvođač: La Roche-Posay

€ 21,99

ANTHELIOS SUN INTOLERANCE KREMA SPF50+ / UVA-PF 39 je dermatološki ispitana krema za zaštitu od sunca obogaćena umirujućim neurosensinom. Njena napredna formula pruža iznimno visok stupanj UV-zaštite širokog spektra, kožu štiti od UV-zračenja, nekih oštećenja uzrokovanih A-infracrvenim zračenjem i atmosferskim zagađenjem, ograničavajući nelagodu, svrbež i crvenilo uslijed izlaganja UV-zračenju. Bez mirisa.

KAKO NANIJETI:
Nanijeti izdašno i ujednačeno 15 minuta prije izlaganja suncu. Nanosite često i izdašno kako biste održali zaštitu, poglavito nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom. Pretjerano izlaganje suncu je opasno. Ne boravite predugo na suncu. Proizvodi za zaštitu od sunca ne pružaju 100% zaštitu. Malu djecu držite podalje od izravnog sunčevog zračenja. Ako pumpica više ne dozira proizvod, protresite, zatim stisnite tubu dok pritišćete pumpicu.

TEKSTURA

Hidratantan.
Nemastan.
Ne ostavlja bijele tragove.
S termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay

KLJUČNE KORISTI

Vrlo visok stupanj zaštite, vrlo vodootporno. Stapajuća tekstura. Ne ostavlja bijele tragove.

Za kožu osjetljivu na sunce sklonu intoleranciji na UV-zračenje, na primjer polimorfnoj svjetlosnoj erupciji. Prikladan i za kožu alergičnu na sunce.
Fotostabilan. Nekomedogena.

Šifra artikla: 0100002154

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 439,80 / l


Kategorije: Mineralna zaštita od sunca, Zaštita od sunca


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.