Yasenka zeleni propolis junior sprej 30 ml

Yasenka zeleni propolis junior sprej 30 ml

-30%

Proizvođač: Yasenka

€ 9,99 € 6,99

Snaga zelenog propolisa

  • Dodatak prehrani
  • Vitamin B3 doprinosi održavanju normalnih sluznica.
  • Lenisal oral junior zeleni propolis sprej za usta sadrži bezalkoholnu otopinu zelenog propolisa standardiziranog na fenolne kiseline (10 mg/ml), suhi ekstrakt matičnjaka, hijaluronsku kiselinu i vitamin B3 (niacin) koji doprinosi održavanju normalnih sluznica.
  • Ne sadrži alkohol, ugodnog je okusa.

NAČIN UPOTREBE: Djeca starija od 3 godine: 1 potisak 4 puta na dan izravno u usta. Prije upotrebe proizvod protresti i postaviti priloženi aplikator okomito na bočicu. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Ne preporučuje se osobama alergičnima na propolis. Trudnice i djeca mlađa od 3 godine: koristiti samo prema preporuci liječnika. Čuvati na temperaturi do 25 °C na suhom mjestu zaštićenom od svjetla.

PAKIRANJE: 30 ml

Šifra artikla: 0100002066 Dodaj u košaricu

Kategorije: Dodaci prehrani za djecu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.