Sorion krema 60 g

Sorion krema 60 g

Proizvođač:

€ 25,35

Sorion je ajurvedski prirodni proizvod. Regulira ph vrijednost kože, a nakon uporabe koža postaje svježa i mladolika. Zbog toga se Sorion u Indiji dugo koristio za svakodnevnu njegu kože nezdravog izgleda te kao dodatak svakodnevnoj njezi kože. Sorion dodatno ima i protuupalni i regenerativni efekt. Ajurvedski sastojci trenutno, te uz dugotrajan učinak, omekšavaju grubu kožu, smajnuju crvenilo i iritiraciju kože. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji biljaka: nim, kurkuma, indijski broć i slatki indrajao, Sorion odgovara osjetljivoj koži, a idealan je i za kožu koja se prhuta i svrbi.
Za kombinirano tretiranje iritirane koze, nprimjer kod psorijaze, preporuca se istovremeno korištenje kreme za obnovu i zaštitu kože.
 

NAČIN UPOTREBE:
Samo za vanjsku uporabu. Ukoliko je koža crvena i prhutava, kremu blago nanijeti na površinu kože bez utrljavanja. Ne primjenjivati na otvorene rane ili inficiranu, popucalu kožu. Izbjegavati direktno izlaganje suncu neposredno nakon nanošenja kreme. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicom. Kako je ovo prirodni proizvod, boja i konzistencija mogu varirati, što ne utječe na efikasnost samog proizvoda. Držati podalje od djece. Pohraniti na hladnom i suhom mjestu

 

Šifra artikla: 99849481 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,06 kg

Jedinična cijena: € 422,50 / kg


Kategorije: Ozljede na koži, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.