Oleo therapy ulje kokosa 100 g

Oleo therapy ulje kokosa 100 g

Proizvođač: Kemig

€ 5,92

Ulje kokosa je po zimi obično u obliku bijele krutine (kao maslac), a po ljeti ulje, zbog niske temperature taljenja. Idealan je za suhu i osjetljivu kožu, ali i za sve koji vole neodoljivi miris kokosa! Brzo se upija u kožu i ne ostavlja masni trag! Štiti kožu od isušivanja, a pogotovo se preporučuje tijekom ljetnih dana za svakodnevnu primjenu i njegu. Smatra se jednim od najpopularnijih prirodnih ulja u kozmetici!

Kada se u jednom proizvodu spoje priroda, farmaceutska kvaliteta i pristupačna cijena, tada će svaki ljubitelj kozmetike biti oduševljen! oleoTHERAPY maslaci su novitet u već antologijskom asortimanu linije oleoTHERAPY Kemig, koji svakodnevno razveseljava sve ljubitelje prirodne kozmetike! Kakao maslac, karite (shea) maslac i ulje kokosa zasigurno će biti sastavni dio svakog dermokozmetičkog arsenala zbog blagotvornih učinaka na kožu i kosu…

Šifra artikla: 99861957 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,10 kg

Jedinična cijena: € 59,20 / kg


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.