Ocuflash blue kapi za oko 10 ml

Ocuflash blue kapi za oko 10 ml

Proizvođač: unimed

€ 8,63

OCUflash blue je izotonična, puferska otopina za oko bez konzervansa, koja kao dodatak sadrži ekstrakt biljke vidac (Euphrasia officinalis). Namijenjena je za ukapavanje u oko ili za ispiranje oka. Ekstrakt biljke vidac (Euphrasia officinalis) djeluje kao antiflogistik i adstrigent. Ova svojstva biljke vidac već dugo se koriste za smirivanje nadraženog (iritiranog) oka te za prevenciju i dodatno liječenje neinfektivnih upala očnih kapaka i konjunktive oka. OCUflash blue je najbolji kolirij za uklanjanje stranih tijela iz oka te u slučaju neugoda u oku kao što su peckanje, grebanje, svrbež i osjećaj stranog tijela u oku.

NAČIN PRIMJENE: Za smirivanje nadraženog oka i za dodatno liječenje neinfektivnih upala konjunktive i kapaka, 1-2 kapi, 1-4 puta dnevno ukapati u konjunktivalnu vrečicu oka. Za ispiranje stranog tijela iz oka aplicirajte otopinu sve dok strano tijelo nije uklonjeno te do olakšanja tegoba.

SADRŽAJ: 10ml

Šifra artikla: 99861261 Dodaj u košaricu

Kategorije: Očni problemi, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.