Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Nutripharm Laksol 10 vrećica

Nutripharm Laksol 10 vrećica

Proizvođač: nutripharm

€ 8,60

Nutripharm Laksol vrećice su medicinski proizvod namijenjen za poboljšanje probave. Zahvaljujući svom aktivnom sastojku makrogolu 3350 koji veže vodu u crijevima, Laksol vrlo brzo i uspješno ubrzava proces probave odnosno pražnjenje crijeva. To postiže omekšavanjem stolice ali bez negativnih učinaka poput grčeva i iritacije sluznice crijeva. Laksol se preporučuje kod zatvora i tvrde stolice. Prednost ovog proizvoda u odnosu na druge proizvode laksativnog djelovanja je što se dužom upotrebom njegov učinak ne smanjuje i ne izaziva navikavanje. 

Način primjene; Laksol prašak se uzima samo jedanput dnevno. Sadržaj vrećice se otopi u 125 ml vode. Djeca od 7 do 11 godina: 1 vrećica (10 g) 1-2 puta na dan. Djeca od 2 do 6 godina (i težine veće od 10 kg): 1 vrećica (10 g) jedanput na dan. Odrasli i djeca starija od 12 godina: 1 vrećica (10 g) 1-3 puta na dan.

Pakiranje: 10 vrećica po 10 g

Šifra artikla: 99860691

Sadržaj: 10,00 kom

Jedinična cijena: € 0,86 / kom


Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.