Pranarom shea maslac 100 g

Pranarom shea maslac 100 g

Proizvođač: Pranarom

€ 10,79

SASTAV: Shea maslac biljna je mast bogata stearinskom, oleinskom i linolnom kiselinom. Sadrži visoki udio neosapunjivog ostatka (čak do 8%), a čne ga provitamin A, vitamin E, steroli, triterpenski alkoholi i esteri cimetne kiseline.
Shea maslac štiti kožu od isušivanja i vanjskih utjecaja, vraća joj mekoću i vlažnost. Pogodan je za njegu svih tipova kože, a pogotovo suhe i zrele. Možemo ga upotrebljavati i kod pelenskog osipa, opekotina od sunca, seboreičkog dermatitisa, ožiljaka, bora i strija. Ističe se po tome što je jedan od rijetkih prirodnih tvari koja štiti od UV zračenja (zahvaljujući cimetnoj kiselini koja mu i daje karakterističan miris). Kao zaštita od sunca nanosi se na cijelo tijelom prije sunčanja, ali i na kosu, pa istovremeno i štiti od isušivanja uzrokovanog suncem i soli. Nakon sunčanja može se koristiti kao redovita njega kože – pomoći će cijeljenju fotooštećene kože, te će nahraniti i omekšati kožu

PAKIRANJE: 100 ml

Šifra artikla: 99873240 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,10 kg

Jedinična cijena: € 107,90 / kg


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.