Sangreen chios mastiha 90 kapsula

Sangreen chios mastiha 90 kapsula

Proizvođač:

€ 31,19

Mastika je smola zimzelenog grma tršlje (Pistacia lentiscus L.) koji raste uglavnom na Mediteranu. Jedinstvena sorta P. lentiscus cv Chia uzgaja se isključivo na grčkom otoku Chios. Europska Unija joj je 1997. godine dodijelila oznaku proizvoda sa zaštićenim geografskim podrijetlom. Smola se dobiva kao eksudat nakon što se na deblu i većim granama naprave rezovi oštrim instrumentom.

Suvremena znanost je potvdila njeno djelovanje pa je Europska unija 2015. godine upisala Chios mastiku u biljnu monografiju kao tradicionalni biljni lijek za liječenje dispeptičkih poremećaja, za simptomatsko liječenje manjih upala kože i kao pomoć u liječenju manjih rana. 

Kliničke studije sa Chios Mastikom:

  • čir na želucu i dvanaesniku
  • Helicobacter pylori
  • dispepsija: bol, pečenje, osjećaj nelagode i mučnine u želucu,  osjećaj pritiska i nadutosti, gubitak apetita, vraćanje želučanog sadržaja u jednjak (tzv. refluks), mučnina (sa ili bez povraćanja).

Pakiranje sadrži 90 vegetarijanskih kapsula punjenih sa 350 mg chios mastike.

 

Način primjene: Uzeti 2 puta dnevno 2 kapsule s malo vode, ujutro prije doručka i navečer prije spavanja.

Šifra artikla: 0100002533 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 90,00 kps

Jedinična cijena: € 0,35 / kps


Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.