AHCC KINOKO Gold 500 mg 60 tableta

AHCC KINOKO Gold 500 mg   60 tableta

Proizvođač:

€ 60,00

AHCC (active hexose correlated compound) je jedinstveni suplement za podizanje imuniteta dobiven iz dijelova gljiva (shiitake i ostale medicinske gljive), ekstrakt bogat  α-1,4 glukanom. Fascinantna je brojka od 20 humanih kliničkih studija na ljudima koje  potvrđuju brojne zdravstvene dobrobiti poglavito kada je tumor u pitanju. Visoko efektivan imuno-modulator, koristi se u preko 700 klinika kao postavljen standard za prevenciju bolničkih infekcija. Pomaže u borbi  protiv formiranja abnormalnih stanica čiji rast može voditi prema razvijanju tumora, kroničnih bolesti ili infekcija.

Imunološki sustav konstantno “skenira“  tijelo tako da zna djelovati u slučaju ulaska  bakterije, virusa ili parazita. Isti je slučaj i sa mutiranim stanicama.  In vivo i humane kliničke studije su pokazale kako AHCC modificira imunološki odgovor tako što:
•    Povećava proizvodnju citokina
•    Povećava aktivnost NK stanica 300-800%
•    Povećava broj makrofaga, u nekim slučajevima i udvostručava
•    Povećava broj dendritičkih stanica
•    Povećava broj T stanica za 200%

Zaključujemo kako AHCC pojačava imunološki sustav bez kojeg tijelo naprosto ne može funkcionirati i on je prvi u liniji obrane organizma. U nastavku se nalaze objašnjenja kako AHCC djeluje na pojedine zdravstvene proleme.

Infekcije
In vivo istraživanja su pokazala kako AHCC modulira imunološki odgovor protiv raznih infektivnih agenata uključujući virus gripe, ptičje gripe, Klebsiella pneumoniae bakterije što uzrokuje upalu pluća, Candida albicans što uzrokuje gljivične infekcije, Pseudomonas aeruginosabakterija,methicillin-resistant Staphylococcus aureus bakterija (ili MRSA).
Tumori
AHCC se koristio sa velikim uspjehom kod osoba sa tumorom. Poglavito se pokazao vrlo efikasan kod tumora jetre, pluća, debelog crijeva, dojki, ovarija, štitnjače, testisa, jezika, bubrega, gušterače. Bitno je naglasiti kako kod oboljelih osoba se poboljšava kvaliteta života tj mentalna stabilnost, fizičko zdravlje i mogućnost da se vodi normalan život.

Nuspojave kemoterapije

AHCC ublažava određene tegobe koje dolaze sa kemoterapijom:

•    Gubitak kose: pacijenti koji su konzumirali AHCC nisu gubili kosu
•    Mučnina: kliničke studije u Koreji i Japanu su pokazale kako AHCC smanjuje simptome mučnine
•    Supresija koštane srži: kemoterapija može značajno inhibirati funkciju koštane srži što je potencijalno opasno po život jer je ona ključna u sintezi bijelih krvnih zrnaca. AHCC povisuje razinu bijelih krvnih zrnaca za 30%
•    Oštećenje jetre: štiti stanice jetre od utjecaja kemoterapije

Bolesti jetre

Korištenjem AHCC-a povišeni jetreni enzimi se vraćaju na normalnu razinu u slučajevima hepatitisa što je značajno otkriće jer povišeni jetreni enzimi su indikatori određenog poremećaja jetre.
AHCC također snižava razinu glukoze u krvi, prevenira visoki krvni tlak induciran stresom.

Stres

Opće je poznato kako je stres okidač za mnogobrojne bolesti. Kada smo pod stresom, počnu se lučiti hormoni stresa: adrenalin i kortikosteroidi (povišeni su), produkcija mokraćne kiseline raste kao a razina glukoze u krvi se povećava. AHCC sve gore navedeno drži u normalnim razinama.

Upalni procesi

AHCC posjeduje antiupalna svojstva. Studija je pokazala kako posjeduje snažnije djelovanje od poznatog protuupalnog lijeka sulfasalazina.

Šifra artikla: 99998554 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 tbl

Jedinična cijena: € 1,00 / tbl


Kategorije: Imunostimulatori, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.