Dr. Theiss Balzam za mikro-vene 100 ml

Dr. Theiss Balzam za mikro-vene 100 ml

Proizvođač: Dr. Theiss

69,96 kn

Smanjuje vidljivost kapilara. Kozmetička njega za lijepe noge.
Pomno odabrana kombinacija sastojaka koja smanjuje vidljivost površinskih vena tzv. kapilara. Ekstrakti divljeg kestena, lista vinove loze i planinskog bora učvršćuju stijenke vena i poboljšavaju cirkulaciju. Pantenol, vitamin E, alantoin i ulje jojobe hlade, osvježavaju i njeguju kožu. Kolagen jača elasticitet vezivnog tkiva, a pigment beta karotena učinkovito prekriva nepravilnosti na koži i smanjuje vidljivost kapilara na nogama.
Namjena: Smanjuje vidljivost ispucalih kapilara i ugodno hladi. Aktivne tvari djeluju protuupalno, poboljšavaju cirkulaciju i smanjuju osjećaj težine u nogama. Kolagen povoljno djeluje na elasticitet vezivnog tkiva, pigment beta-karotena prekriva nepravilnosti kože na nogama. Dodatak pantenola ugodno osvježava.
Način uporabe: Balzam po potrebi, najmanje dva puta dnevno, nanijeti na noge i stopala i nježno utrljati. Brzo se upija i ne masti.
Savjet za njegu: Da biste optimizirali učinak prije primjene balzama tuširajte noge hladnom vodom, a zatim noge podignite na povišeno 10 minuta.
Upozorenje: Izbjegavati dodir s očima, sluznicom i oštećenom kožom. Ne koristiti za dojenčad i malu djecu. Samo za vanjsku uporabu. čuvati na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece.

Šifra artikla: 99893347 Dodaj u košaricu

Kategorije: Problemi s venama, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.